Welkom bij Boyd's Autotronics

Nieuws

Inbouw service voor Motrade

De vraag naar USB/AUX interface groeit, sinds Mei kunnen wij U adviseren en bouwen wij graag de interfaces van Gromm , Loudlink en Yatour voor U in tegen een redelijk tarief.
Deze artikelen bestelt U zelf via www.motrade.nl

Aanbiedingen


parrot ck 3100 BT carkit


monitors en rear seat schermen

Een kleine greep uit de beeldschermen die wij graag gebruiken voor Uw multimedia set.

Alpine TME-M780 , als set € 499.-

Deze set is door zijn ultra platte vorm zeer geschikt om in de hoofdsteunen van uw auto in te bouwen.
Wij werken samen met een echte auto-bekleder om de monitoren netjes in te bouwen, daarnaast leveren we dan ook nog een set hoezen bij om de beeldschermen uit het zicht te houden. Als extra kunnen we hoofdtelefoons bijleveren (SHS-N205) deze werken draadloos op de monitor.

 

Alpine TME-S370, € 349.-

Deze monitor is een 6,5 inch scherm met touch screen bediening, mooi in combinatie met een Alpine navigatiesysteem (NVE-M300P) voor € 699.-, er kan ook nog een camera (HCE-117D) voor € 199.- aangesloten worden om veilig achteruit te rijden.
Een hele mooie combinatie voor capmers en bestelwagens.


Alpine PKG-2100P roof mount monitor DVD speler € 749.-

Dit is de Rolls Royce onder de 'dakschermen', deze 10,2 inch monitor is voorzien van een DVD-speler en ingebouwde koptelefoon IR zender. Er wordt 1 koptlefoon meegeleverd.Carvision AE-950P  € 169.-


9 inch is een grote maat voor een los scherm, wij vinden dit een leuke extra grote monitor.Carvision AE-430  € 99.-En dit is dan de mooiste kleine monitor de we hebben , als er weinig ruimte is kunt U deze altijd wel ergens neerzetten.
De maat is 4,3 inch.


Kenwood LZ-612IR monitorset   € 699.-Met zijn 6,1 inch is deze set net iets beter geschikt voor de kleinere hoofdsteunen, wel de hoogwaardige kwaliteit de we gewend zijn van Kenwood.
Bij ons de nieuwkomer op beeldscherm gebied.

Een paar inbouwvoorbeeldenDe hoofdsteunen van Hyundai hebben een kap achterop de beugels, voor ons een uitdaging om zonder de steun onveilig te maken, toch een 7 inch beeldscherm in te bouwen.De beeldschermkabel past precies door de beugel zonder deze te verzwakken.
de kap wordt de basis van het inbouwbakje van het Alpine scherm.Toch een net resultaat, de hoofdsteun is toch helemaal orgineel gebleven waardoor maximale veiligheid behouden is.ook in de Volvo V70 2010 is dit mogelijkRenault Trafic met Hemel/Dak scherm met DVD speler.


pin

Boyd's Autotronics
Impuls 151
1446 WE Purmerend
Tel: 0299 413790
Mob: 06 12501426